تصاویر دیدنی از کنسرت جنیفر لوپز در برزیل!

952 بازدید، 6 پست، نویسنده: diver20

• khsohhal

diver20

جمعه (۲۳ ژوئن) جنیفر لوپز یا دامنی سفید و کت مشکی برای ابراز عشقش به هواداران برزیلی با به دست گرفتن پرچم برزیل بر دستش با هوادارانش در سا پائولو عکس یادگاری گرفت.

• mashkuk

یواش

iran منم فردا با پرچم ایران میرم میلاد همه بیاید با هم عکس بندازیم :4: 814

چـه پــر جــرعــت مـی شــود انـســان وقــتــی مـی فـهـمـد کـسـی دوسـتـش دارد ..

!*" دکـتـر شـریـعـتـی "*!

نيوتن : در سقوط افراد در چاه عشق، قانون جاذبه تقصيري ندارد!!!
    سپاس diver20

• boofboofi

دلشاد

عشق من جولی آبود :4:

خداوندا مرا به بزرگی چیزهایی که داده ای آگاه و راضی کن ،
    تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد 48

قبل از اینکه درباره راه رفتن کسی قضاوت کنید،اندکی با کفش های او راه بروید.

زندگی بهانه ایست برای شاد بودن
    ما شادی را به مجالس شما می آوریم

سپاس diver20

• tufekram

ماهی

دوسش دارم :3:

قلابت را بــــدونِ طعمه بینداز!!! اینجا پـــر از ماهی‌هایی‌ست که از زندگی سیـــرند
    سپاس diver20

• mashghol

mz56mz

من هم از طرفدارانش هستم :1:
    عكسى كه با پرچرم برزيل داره منو ياد فوتبال نفت ابادان انداخت برزيلته :4:

ايران سراى من
    دست هايي که کمک ميکنند مقدس تر از لبهايي است که دعا ميکنند

مهربانى را از كودكى ياد گرفتم كه خورشيد را سياه نقاشى ميكرد تا پدر كارگرش زير آفتاب نسوزد
    سپاس diver20, یواش

• eshghulane

gilas

:4:

5 تموم شد. 5

تمام لذت یک بوسه از خوشه شروع می شود

همان بوسه هایی که مزه ی گیلاس می دهد

من با ولع ،با چشمانی بسته شروع به خوردن گیلاسی می کنم

که پایانش لب های توست

چرا که رسیدن به لب هایت مساویست با رسیدن من به اوج

خدایا به خاطر تمام چیزهایی که دادی، ندادی، دادی پس گرفتی، ندادی بعدا دادی، ندادی بعدا می خوای بدی، دادی بعدا می خوای پس بگیری، داده بودی و پس گرفته بودی، اگه بدی پس می گیری، پس گرفتی دادی، پس گرفتی بعدا می خوای بدی، اگه می دادی پس می گرفتی، نداده بودی فکر می کردیم دادی و پس گرفتی، خلاصه خداجون سرتو درد نیارم به خاطر همه شکر

خیابان 16 آذر به انقلاب ختم می‌شود! انقلاب به آزادی می‌رسد! جمهوری اسلامی و آزادی گرچه در یک امتدادند، ولی هرگز به هم نمی رسند !جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به م آزادی تمام می‌شود ( تا رودکی). ملت با رسیدن به جمهوری اسلامی تمام میشود! سفارت انگلیس در جمهوری اسلامی است! سفارت روسیه هم از جمهوری اسلامی زیاد دور نیست! از انقلاب مستقیم به آزادی می رسید و اگر بخواهید به جمهوری اسلامی بروید باید از آزادی دور شوید! دانشگاه و پارک دانشجو درست در انقلاب اند! پاسداران همان سلطنت آباد سابق است، همان سمت و سو و جهت و همان شیب را دارد! خ نبرد به پیروزی می رسد! ابتدای پیروزی م شهداست! و برای رسیدن به فرجام از هنگام باید آغاز کرد! انگار كه یکی با مهارتی خاص این اسامی را انتخاب کرده .ا

گیرم که در باورت به خاک نشستم و ساقه های جوانم از ضربه های تبرت زخم دار است ، با ریشه ام چه میکنی؟!

گیرم که بر سر این بام ، بنشسته در کمین پرنده ای ، پرواز را علامت ممنوع میزنی ، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنی؟!

گیرم که میزنی ، گیرم که می بُری ، گیرم که میکُشی ، با رویش نا گزیر جوانه چه میکنی؟!

تابستان که می شود دلم شور می زند
    نکند طعم گیلاس های بازار...
    مرا از خاطرت ببرد!!!

سپاس diver20

• ruabra

farzane

1189

296 244 سلام سلام بوف بوفی های عزیز ،
    دلم برای همتون تنگ شده بود و به یاد همتونم بودم و الان دیدم همه هم به یادم بودن و البته از بیشترتون باخبر بودم دوستای گلم آمدم خوشحالیه 14 دی ماه تولدمو که 22 ساله میشم و 19 دی سالگرد عضویتمو که 1ساله میشم رو با شما شریک بشم که اینجا پر از دوستای عزیزی پیدا کردم که همشون میدونن چقدر دوسشون دارم 244 296
    246 369 246

buff 786 369 786 buff

787 811 811 811 811 811 811 811 787
    243 296 261 296 243
    256
    سپاس diver20
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: