شکیرا، خوانندهی ۳۵ سالهی کلمبیایی که ماه گذشته به طور رسمی اعلام کرده بود که به همراه دوستپسرش، جرارد پیکه (بازیکن تیم ملی فوتبال اسپانیا و باشگاه بارسلونا)، در انتظار به دنیا آمدن پسرشان هستند، شامگاه یکشنبه (۱۵ اکتبر-۲۴ مهر) با شکمی برآمده، در «کریستال هال» باکو در آذربایجان، به روی صحنه رفت، آن هم درحالیکه ششمین ماه حاملگیاش را سپری میکند.
شکیرا، یک شب پیش از آن نیز در اختتامیهی مسابقات جام جهانی فوتبال دختران زیر ۱۷ سال به اجرای برنامه پرداخته بود.
او بعد از اجرای کنسرتش در باکو، که آخرین کنسرت او در سال جاری میلادی و تا زمان به دنیا آمدن فرزندش به شمار میآید، در توییترش نوشت: «احساس بینظیری بر روی سن داشتم. ما امشب واقعا لذت بردیم.» این ستاره موسیقی پاپ در طول کنسرتش نیز به فرزندش اشاره کرد و گفت که یک همراه با خودش دارد.
شکیرا و پیکه از ماه مارس ۲۰۱۱ رابطهشان را علنی کردند.
ویدئوی بالا، بخشی از اجرای شکیرا در باکو است که بر روی کانال رسمی او در یوتیوب به اشتراک گذاشته شده. همچنین تازهترین تصاویر شکیرای حامله در کنسرت باکو را در ادامه ببینید.
به سلامتیه اون پسری که 10سالش بود باباش زد تو گوشش هیچی نگفت,20 سالش شد باباش زد تو گوشش هیچی نگفت,30 سالش شد باباش زد تو گوشش زد زیر گریه باباش گفت چرا گریه میکنی ؟ گفت: آخه اونوقتا دستت نمیلرزید
:668:من خدايم كه همه كوی مرا می جويند همه ذرات فلك حمد مرا می گويند همه چيز و همه كس در همه جا مال من است دل هر جامد و جنبده به دنبال من است آن زمانی كه زمان ياد ندارد چه زمان در مكانی كه مكان ياد ندارد چه مكان دل من در پی يك واژه بی خاتمه بود اولين واژه كه آمد به نظر فاطمه بود او به من گفت بسازم علی را جبرئيل و فلك و آدم و هم حوا ز ازل تا به ابد هر چه و هركس هستند همه مديون رخ فاطمه من هستند :668:
قابل توجه بعضی از خانمای محترم ایرانی ، از ماه دوم به بعد این نمیخوام ، اونو میخوام ، اینو نمی خورم ، اونو میخورم ، و ... کار و این جور قضایا هم که کلاً تعطیل !
من با ولع ،با چشمانی بسته شروع به خوردن گیلاسی می کنم
که پایانش لب های توست
چرا که رسیدن به لب هایت مساویست با رسیدن من به اوج
خدایا به خاطر تمام چیزهایی که دادی، ندادی، دادی پس گرفتی، ندادی بعدا دادی، ندادی بعدا می خوای بدی، دادی بعدا می خوای پس بگیری، داده بودی و پس گرفته بودی، اگه بدی پس می گیری، پس گرفتی دادی، پس گرفتی بعدا می خوای بدی، اگه می دادی پس می گرفتی، نداده بودی فکر می کردیم دادی و پس گرفتی، خلاصه خداجون سرتو درد نیارم به خاطر همه شکر
خیابان 16 آذر به انقلاب ختم میشود! انقلاب به آزادی میرسد! جمهوری اسلامی و آزادی گرچه در یک امتدادند، ولی هرگز به هم نمی رسند !جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به م آزادی تمام میشود ( تا رودکی). ملت با رسیدن به جمهوری اسلامی تمام میشود! سفارت انگلیس در جمهوری اسلامی است! سفارت روسیه هم از جمهوری اسلامی زیاد دور نیست! از انقلاب مستقیم به آزادی می رسید و اگر بخواهید به جمهوری اسلامی بروید باید از آزادی دور شوید! دانشگاه و پارک دانشجو درست در انقلاب اند! پاسداران همان سلطنت آباد سابق است، همان سمت و سو و جهت و همان شیب را دارد! خ نبرد به پیروزی می رسد! ابتدای پیروزی م شهداست! و برای رسیدن به فرجام از هنگام باید آغاز کرد! انگار كه یکی با مهارتی خاص این اسامی را انتخاب کرده .ا
گیرم که در باورت به خاک نشستم و ساقه های جوانم از ضربه های تبرت زخم دار است ، با ریشه ام چه میکنی؟!
گیرم که بر سر این بام ، بنشسته در کمین پرنده ای ، پرواز را علامت ممنوع میزنی ، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنی؟!
گیرم که میزنی ، گیرم که می بُری ، گیرم که میکُشی ، با رویش نا گزیر جوانه چه میکنی؟!
تابستان که می شود دلم شور می زند نکند طعم گیلاس های بازار... مرا از خاطرت ببرد!!!
maryamlondon1
شکیرا، یک شب پیش از آن نیز در اختتامیهی مسابقات جام جهانی فوتبال دختران زیر ۱۷ سال به اجرای برنامه پرداخته بود.
او بعد از اجرای کنسرتش در باکو، که آخرین کنسرت او در سال جاری میلادی و تا زمان به دنیا آمدن فرزندش به شمار میآید، در توییترش نوشت: «احساس بینظیری بر روی سن داشتم. ما امشب واقعا لذت بردیم.» این ستاره موسیقی پاپ در طول کنسرتش نیز به فرزندش اشاره کرد و گفت که یک همراه با خودش دارد.
شکیرا و پیکه از ماه مارس ۲۰۱۱ رابطهشان را علنی کردند.
ویدئوی بالا، بخشی از اجرای شکیرا در باکو است که بر روی کانال رسمی او در یوتیوب به اشتراک گذاشته شده. همچنین تازهترین تصاویر شکیرای حامله در کنسرت باکو را در ادامه ببینید.
بهونه
مرسی مامی جان
mz56mz
دست هايي که کمک ميکنند مقدس تر از لبهايي است که دعا ميکنند
مهربانى را از كودكى ياد گرفتم كه خورشيد را سياه نقاشى ميكرد تا پدر كارگرش زير آفتاب نسوزد
دلشاد
کوووووووووو
تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد
ما شادی را به مجالس شما می آوریم
maryamlondon1
برنامه دانلود نداشتم خوووووووو
وای دادش محمود اگه .ویدیو را ببینی چچوری به شکمش پیچ وتاب میداد
این لینکش از یوتیوب ..
http://www.youtube.com/watch?v=eGJQgaGtJ-A
این لینک هم گذشتند برا دانلود نمیدونم من از سایتهای که زیاد نمیشناسم دانلود نمیکنم میترسم ویروس داشته باشه ولی میزارم والله اعلم ..
http://keepvid.com/?url=http://www.youtube.com/watch?v=eGJQgaGtJ-A
lion1360
عجب مادری،بیچاره نی نی
maryamlondon1
ایستگاه بعد ی .بزار قضیه سوریه تمام بشه
دلشاد
یعنی میخوا ما ویروسی بشیم
تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد
ما شادی را به مجالس شما می آوریم
ماهی
jaj
ملیکا
مرسی خاله جونم
maryamlondon1
واقعا
اهومممممممممممم
diver20
بهونه:
قانون شماره ۱) زبان نوشتاری در این سایت، جهت راحتتر خواندن ، وضوح بیشتر ، و فهمیدن همه کاربران ، فارسی می باشد،
mz56mz
اوه اوه اين چكار ميكنه ولى حركتاش آهسته تره ابجى جونم مثلا قبلا سريع نيست
دست هايي که کمک ميکنند مقدس تر از لبهايي است که دعا ميکنند
مهربانى را از كودكى ياد گرفتم كه خورشيد را سياه نقاشى ميكرد تا پدر كارگرش زير آفتاب نسوزد
هاچو هاچو
همه ذرات فلك حمد مرا می گويند
همه چيز و همه كس در همه جا مال من است
دل هر جامد و جنبده به دنبال من است
آن زمانی كه زمان ياد ندارد چه زمان
در مكانی كه مكان ياد ندارد چه مكان
دل من در پی يك واژه بی خاتمه بود
اولين واژه كه آمد به نظر فاطمه بود
او به من گفت بسازم علی را
جبرئيل و فلك و آدم و هم حوا
ز ازل تا به ابد هر چه و هركس هستند
همه مديون رخ فاطمه من هستند :668:
مستانه
aac198000
من موندم 6 ماهشه اینجوری
جنس هم جنس خارجی
مدد زغیر تو ننگ است یا علی (ع) مددی
KuRoSh
خوشم میاد ازش
مرسی مامی جان کلان هر دو لینک برای ما چیلتر بود و حوصلش نیست با چیلتر شکن بریم داخل
Seyed Amir
از ماه دوم به بعد این نمیخوام ، اونو میخوام ، اینو نمی خورم ، اونو میخورم ، و ... کار و این جور قضایا هم که کلاً تعطیل !
نخبه
مامان مریم دکتر سونو گرافیه هر چی بگه درسته
راستی دکی مامان مریم نگفتین چرا فکر میکنید بچه دوم من دختر میشه؟
http://www.boofiboof.com/forum/topic_25793/37#post-1143201
نخبه
http://www.boofiboof.com/forum/topic_25793/37#post-1143201
gilas
همان بوسه هایی که مزه ی گیلاس می دهد
من با ولع ،با چشمانی بسته شروع به خوردن گیلاسی می کنم
که پایانش لب های توست
چرا که رسیدن به لب هایت مساویست با رسیدن من به اوج
خیابان 16 آذر به انقلاب ختم میشود! انقلاب به آزادی میرسد! جمهوری اسلامی و آزادی گرچه در یک امتدادند، ولی هرگز به هم نمی رسند !جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به م آزادی تمام میشود ( تا رودکی). ملت با رسیدن به جمهوری اسلامی تمام میشود! سفارت انگلیس در جمهوری اسلامی است! سفارت روسیه هم از جمهوری اسلامی زیاد دور نیست! از انقلاب مستقیم به آزادی می رسید و اگر بخواهید به جمهوری اسلامی بروید باید از آزادی دور شوید! دانشگاه و پارک دانشجو درست در انقلاب اند! پاسداران همان سلطنت آباد سابق است، همان سمت و سو و جهت و همان شیب را دارد! خ نبرد به پیروزی می رسد! ابتدای پیروزی م شهداست! و برای رسیدن به فرجام از هنگام باید آغاز کرد! انگار كه یکی با مهارتی خاص این اسامی را انتخاب کرده .ا
گیرم که در باورت به خاک نشستم و ساقه های جوانم از ضربه های تبرت زخم دار است ، با ریشه ام چه میکنی؟!
گیرم که بر سر این بام ، بنشسته در کمین پرنده ای ، پرواز را علامت ممنوع میزنی ، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنی؟!
گیرم که میزنی ، گیرم که می بُری ، گیرم که میکُشی ، با رویش نا گزیر جوانه چه میکنی؟!
تابستان که می شود دلم شور می زند
نکند طعم گیلاس های بازار...
مرا از خاطرت ببرد!!!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→